<

Муніципальна варта Володимира закликає підприємців очищувати територію від льоду та снігу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:47 | 23.12.2022 / Володимир / /
Перегляди
1195
/ коментарів 6

Інспектори муніципальної варти Володимира надали рекомендації та зауваження власникам закладів торгівлі та громадського харчування, офісів, установ і організацій та нагадали, що вони самостійно мають забезпечити прибирання біля своїх територій.

Про це інформують на сторінці муніципальної варти Володимира.

З погіршенням погодних умов міські комунальні служби прибирають вулиці та обробляють дороги та тротуари протиожеледними засобами задля безпеки жителів, щоб не допустити утворення ожеледиці. А поблизу закладів торгівлі та громадського харчування, офісів, установ і організацій прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена Правилами благоустрою території міста Володимир.

Протягом останніх кількох днів, під час огляду території нашого міста, інспектори муніципальної варти особливу увагу приділяли інформуванню суб’єктів господарювання щодо вчасного прибирання прилеглої території, сходів від снігу та вжиття протиожеледних заходів задля уникнення травматизму людей: встановлення заходів безпеки на сходах у вигляді дерев’яних або гумових трапів, килимків, здійснювати посипання протиожеледними засобами прилеглі території.

Підприємцям та їх працівникам надали рекомендації та зауваження щодо даного питання.




коментарів: 6
  1. Комунальники не роблять свою роботу то ті хто їм платить заробітню плату з податків має ще сам доробити?
    Благоустрій тротуарів і доріг під контролем кп тому прохання не пхати своє в чужі руки.

  2. Я не розумію, чому власники магазинів, приміщень, які здають в оренду, не дбають про територію біля своєї власності. Капець, скрізь слизько та небезпечно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок