<

Охайне місто потрібне всім його жителям, – міський голова Володимира-Волинського на нараді з благоустрою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:40 | 14.03.2017 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

14-го березня у залі засідань Володимир-Волинської міської ради відбулась нарада з благоустрою, на якій керівники підрозділів виконавчого комітету, підприємств, установ, організацій та суб’єкти, що займаються господарською діяльністю заслухали звіт начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Віктора Фіщука.

За словами доповідача в зимовий період всі комунальні служби працювали задовільно: підприємствами ЖКГ життєдіяльність міста була забезпечена незалежно від погодніх умов, вивозились відходи, сніг розчищали, дороги посипали спеціальною сумішшю тощо.

Звичайно виникали недоліки, на які реагував громадський актив міста, але ми їх не залишили без уваги і в майбутньому будемо враховувати, – запевнив начальник управління ЖКГ.

Найбільше уваги у звіті було приділено стану доріг у Володимирі-Волинському. Віктор Фіщук зауважив, що основні дороги міста наразі перебувають в поганому стані.

Це вулиці Луцька, Зимнівська, Устилузька, Степана Бандери і як не прикро говорити вулиця Ковельська. За технічний стан цих шляхів відповідає Служба автомобільних доріг і їх ремонт здійснюється за державні кошти. Міська влада, як ініціатор проведення ремонтних робіт, звернулася в усі інстанції, стосовно цієї проблеми. Але остаточного вирішення її наразі не має, – проінформував Віктор Фіщук.

Стосовно комунальних доріг, то було визначено три основні напрямки, за якими планується відремонтувати 34-ри об’єкти:

дороги ремонт, яких розпочатий у 2016 році;

дороги, на які виготовлена проектно-кошторисна документація за рахунок мешканців;

об’єкти, які будуть ремонтуватись на умовах співфінансування.

Додатково планується: завершити вкладання бруківки по вулиці Ковельській та Зимнівській, завершити реконструкцію вуличного освітлення по вулиці  Устилузькій та Ковельській, висадити липову алею, відремонтувати автобусні зупинки, впорядкувати зелені насадження.

Звертаю увагу на те, що нові освітлювальні опори встановлювались не для розміщення реклами. Порушники будуть виявлені та притягнуті до відповідальності. Також варто не забувати й про білборди, які після зими втратили свій вигляд, – наголосив Віктор Фіщук.

8-го квітня у Володимирі-Волинському планується проведення загальноміської толоки, на яку запрошуються усі небайдужі жителі міста, адже після зими роботи досить багато.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа