<

Міський голова Володимира-Волинського привітав комунальників з їх професійним святом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:25 | 17.03.2017 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

17-го березня, напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, у залі засідань Володимир-Волинської міської ради  відбувся урочистий захід з нагоди цього свята.

Подякувати комунальникам за працю та привітати їх з професійним святом завітали міський голова Петро Саганюк та начальник управління ЖКГ Віктор Фіщук.

Ваша робота дуже важлива та незамінна. Адже ви забезпечуєте чистоту і порядок у нашому місті, надаєте послуги населенню. Ваша праця дуже важка і, на жаль, не має гідної оцінки, а інколи – й розуміння з боку населення. Міська рада зробить все, що від неї залежить, щоб створити для вас якнайкомфортніші умови для праці та надати вам гідну зарплату і соціальний захист. Зі святом вас, шановні комунальники, здоров’я вам, добробуту, миру та злагоди, – привітав присутніх міський голова.

За високий професіоналізм, відданість праці, вагомий внесок у забезпечення стабільної роботи галузі й з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення високопосадовці нагородили грамотами виконкому окремих комунальників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер