<

Міський голова Володимира здійснив виїзні прийоми у селах громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:41 | 13.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
440
/ Коментарі відсутні

11-го та 12-го жовтня міський голова Ігор Пальонка провів виїзні прийоми громадян у селах громади Володимира.

У понеділок очільник громади провів виїзний прийом у селах Федорівка та Заріччя. А наступного дня приймав жителів сіл Суходоли, Ласків, Вощатин, Дігтів та Новосілки, повідомляють на сайті міста.

Найбільш чисельні за кількістю громадян прийоми відбулись у селах Вощатин та Дігтів. Жителі здебільшого звертались із проблемними питаннями, що стосуються ремонту доріг та налаштування вуличного освітлення.    

Зокрема, питанням номер один для мешканців села Дігтів є під’їзна дорога від траси Р-15. Щодо цього Ігор Пальонка зазначив, що Служба автомобільних доріг обіцяє невдовзі оголосити закупівлю ПКД на ремонт даної дороги, а також дороги Новосілки-Орані. Тож є сподівання, що обидві дороги будуть включені у план ремонтів на наступний рік.

Хвилює дігтівців і майбутнє приміщення колишньої початкової школи, яке нині стоїть пусткою. Є пропозиції організувати там осередок дозвілля з гуртками та спортивними секціями.

У селі Вощатин мешканці порушували питання роботи громадського транспорту, адже у вихідні дні автобус до Володимира не курсує, а тариф на проїзд необґрунтовано  високий. Звертались мешканці і з питанням благоустрою сільського кладовища. Жителі села Новосілки також порушували питання ремонту дороги та вуличного освітлення, на яке потрібно переставити таймери. 

За результатом виїзного особистого прийому громадян очільник громади надав відповідальним посадовцям доручення  для відпрацювання у межах повноважень органів місцевого самоврядування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер