<

Міський голова Володимира привітав з Днем народження доньку померлого учасника АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 1.02.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1506
/ Коментарі відсутні

1-го лютого міський голова Ігор Пальонка завітав до родини померлого учасника АТО Владислава Черниша, аби привітати його доньку Дарію, якій цього дня виповнилось 15 років.

Починаючи з 2022 року, з метою соціальної підтримки сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників АТО  та на виконання відповідної місцевої програми соціального захисту, у громаді вітатимуть з днем народження усіх дітей, які виховуються у таких родинах, повідомляють на сайті міста.

15-річна Дарія Черниш навчається у 9-му класі обласного ліцею «Центр освіти», а після закінчення школи мріє вступити до поліцейської академії, що у Львові.

Батько Дарії Владислав Черниш, який був бійцем 51-ї окремої механізованої бригади,  брав участь у багатьох боях, починаючи ще з Іловайська.

Із зони проведення АТО він повернувся живим, проте у цивільному житті чоловіку довелось розпочати важку боротьбу із онкозахворюванням. Відійшов у вічність Владислав Черниш у серпні 2019 року.

До привітань долучились і військовослужбовці 14-ї ОМБр – в.о. начальника оркестру Микола Федчук та соліст оркестру Сергій Наконечний, які виконали на честь винуватиці події «Многії літа».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок