<

Міський голова Володимира ознайомився з підсумками роботи КП «Стоматполіклініка» за останній рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:23 | 19.12.2021 / Володимир / /
Перегляди
984
/ Коментарі відсутні

Міський голова Ігор Пальонка відвідав комунальне підприємство «Володимир-Волинська стоматполіклініка», де ознайомився з напрацюваннями медичного закладу у 2021-му році та поліпшенням матеріально-технічної бази за кошти місцевого бюджету.

Подія відбулася 17-го грудня. Про це пишуть на офіційному сайті Володимира.

Як розповів генеральний директор стоматполіклініки Роман Нестеряк, цього року оснащення медичного закладу поповнили новим сучасним обладнанням: зокрема,  придбали дентальний рентгенапарат фірми Планмека (виробник Фінляндія), стартовий імплантологічний набір корейського виробника та  чотири компресори, без яких не буде функціонувати жоден стоматологічний кабінет.

Міський голова Ігор Пальонка зазначив, що робота даного медичного закладу надзвичайно важлива, оскільки на його базі жителі пільгових категорій отримують послуги із зубопротезування.

І хоча вартість послуг, які надають стоматологи комунальної поліклініки значно нижча, аніж у приватних, вони не повинні бути нижчими за якістю та комфортом для пацієнтів.

«Цього року з місцевого бюджету у стоматологічну поліклініку вкладено більше мільйона гривень, завдяки чому вдалось здійснити ремонт першого поверху медзакладу, фізіотерапевтичного кабінету та придбати нове обладнання для надання якісних послуг», – додав міський голова.

Керівник стоматполіклініки подякував меру за підтримку та розуміння та висловив сподівання, що завдяки помітним поліпшенням у наступному році стоматологічній поліклініці вдасться витримати конкуренцію із приватними клініками.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця