<

Міський бюджет Володимира-Волинського перевиконано приблизно на 11-ть мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:14 | 7.07.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Такі дані озвучив 7-го липня під час оперативної наради міський голова Петро Саганюк. Перерозподіл коштів за результатами першого півріччя 2015-го року наразі опрацьовують профільні комісії. Остаточно ж відомо хто на що отримає над заплановане – стане відомо вже 10-го липня, під час чергової сесії міської ради.

2,5 мільйони – хочеш – чи не хочеш, доведеться віддати на фонд заробітної плати державним службам. Індексація росте, однак у держбюджеті коштів на це додатково не передбачено. Ці витрати доводиться дофінансовувати із місцевих бюджетів.

“Дуже багато бюджетних запитів на довиділення коштів подали різні міські структури та установи. На жаль, задовільнити потреби усіх ми не зможемо. Так, вже на сьогодні відмову отримав ЖЕК – вони в останній день принесли заявку на виділення одного мільйона гривень на переобладнання колишньої їдальні цукрового заводу на 8-квартирний будинок-“малосімейку” для соціально незахищених громадян”, – повідомив міський голова Петро Саганюк.

На сьогодні пріоритетні напрямки діяльності міської влади – це ремонт доріг та дворів. На даний момент, асфальтування завершили на вулиці Шухевича. Від сьогодні комунальники міста приступають до роботи на вулиці Хасевича. “Об’їзна актуальна! Туди вже вивезли щебінь, мали розрівнювати. Однак, 6-го липня, під час передислокування грейдера до Володимира-Волинського, неподалік села Зимне сталася аварія – машина з грейдером зіткнулася із краном. Грейдер отримав пошкодження. наразі чекаємо іншу техніку для продовження робіт”, – повідомив мер.

Не оминули на прес-конференції у міського очільника і питання про приналежність його родини до земельної ділянки на вулиці Луцькій та будинку, зведеного у “частині скверу біля школи №2 на вулиці Івана Котляревського”. Петро Саганюк, коментуючи сказав наступне: “Ділянка на вулиці Луцькій знаходиться у власності приватного підприємця із Луцька Олени Мясковської. Продана земля з аукціону п’ять років тому. Це приватна власність – святе, ми нічого зробити не можемо. Пані Олена намагається її продати, каже, що може тепер, після такої реклами в інтернеті, знайдуться на неї купці. Про будинок на Котляревського – він належить сім’ї Басніних. За подарунок синові, звичайно, дякую, але – Баснін проти”, – прокоментував мер.

“У мене особисто є 4 га 18 сотих землі – колгоспний пай, що дістався у спадок від матері. Там 2 гектари – ріллі, а ще 2 гектари – болота. На території міста у мене землі немає. У сина Руслана є десь близько 60-ти сотих – але то його справа”, – повідомив міський голова.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер