<

Мінімум 9 додаткових рейсів курсуватиме у Володимирі-Волинському у Провідну неділю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:11 | 20.04.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Про це 20-го квітня розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. Днем раніше він провів нараду з місцевими перевізниками, на якій основним питанням було довезення жителів Володимира-Волинського до кладовища “Федорівське” у Провідну неділю.

“У неділю буде близько 10-ти додаткових рейсів на кладовище. У перевізників є розуміння, що  потрібно у цей день потужно попрацювати. Так тільки “АТП 10707” дає додатково 4 автобуси.  При необхідності випустять на маршрут резервні автобуси. Забезпечити порядок пообіцяла і патрульна поліція.  У неділю буде працювати декілька нарядів і регулювати проїзд до поховань. Зауважу, що в рамках підготовки до Провідної неділі, проводився ряд заходів з благоустрою на Лодомирському кладовищі, котре знаходиться на території міста. Силами комунальних підприємств та інших установ і організацій було вивезено і зараз вивозиться сміття”, – розповів Ярослав Матвійчук

Як повідомляється на сайті міської ради, маршрут №14 до обідньої пори курсуватиме з селища цукрового заводу на кладовище “Федорівське”. Крім того, два додаткових рейси автотранспорту “АТП 10707” курсуватимуть на кладовище “Федорівське” з центру Володимира-Волинського, один – з військового містечка. Курсуватимуть маршрутки з інтервалом у 10-15 хвилин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер