<

Мешканцю Устилуга оголосили підозру за побиття працівника поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:28 | 2.08.2016 / Володимир /
Перегляди
214
/ Коментарі відсутні

Слідчі Володимир-Волинського відділення поліції повідомили про підозру 38-річному мешканцю міста Устилуг у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 342 та та ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України.

У березні цього року вночі до Володимир-Волинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Володимирі-Волинському під час складання постанови про адміністративне правопорушення, 38-річний житель міста Устилуг чинив опір працівникові поліції, зокрема наніс удар кулаком в обличчя поліцейському, – повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

25 липня близько 4.30 ранку до Володимир-Волинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Володимирі-Волинському під час складання адміністративного протоколу за ст.130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх уважність та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні порушення, цей же чоловік, 38-річний житель міста Устилуг чинив опір працівникові поліції, зокрема шарпав за формений одяг та намагався вдарити поліцейського в обличчя.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України.

Наразі порушнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві) та ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер