<

Мешканці вулиці, де загинула жінка в ДТП у Володимирі-Волинському просять встановити обмежувачі швидкості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:42 | 1.06.2016 / Володимир / , /
Перегляди
22
/ коментарі 4

Жителі вулиці Луцької, де 31-го травня трапилась трагічна дорожня-транспортна пригода, збираються підписи та звертаються до влади щоб облаштувати обмежувачі швидкості.

До журналістів інтернет-видання “БУГ” звернувся Василь Стахурський, житель вулиці. Пан Василь розповів, що на даній частині дороги ДТП трапляються часто і багато із них з летальними наслідками. Причину вбачає у тому, що на трасі нема обмежувачів швидкості (“лежачих поліцейських”).

“Вони ж як входять в поворот не скидають швидкості, я б сказав навіть влітають у нього, а тут відразу пішохідний перехід. Вдень ще більш-менш, а вночі постійно “літають”. Тому Василь Лиховид розпочав збирати підписи, щоб покласти “лежачого поліцейського”, але в міській раді сказали, що це дорога міжнародного значення і вони немають права. То нам що залишається? Чекати в чию хату знов в’їде автомобіль чи кого знов зіб’ють?” – розповів Василь Страхульський.

На аварійну частину дороги приїхали депутати Володимир-Волинської міської ради: Віра Сєргєєва, Сергій Радкевич та Леонтій Дмитрук. Зокрема депутат Радкевич зазначив, що після облаштування пішохідного переходу та заміни електроопор очікують, що на даній ділянці стане безпечніше. Хоча також депутат додає, що це допоможе лише відповідальним водіям.

Ще одну пропозицію внесла депутат Віра Сєргєєва, запропонувавши на дорожньому полотні намалювати знаки обмеження швидкості, так як це зроблено у сусідів поляків.

Нюанс даної вулиці Володимира-Волинського полягає в тому, що дорога міжнародного значення і будь-які роботи може проволити лише облавтодор. Наразі жителі збирають підписи та ініціюють надсилання листів у всі можливі структури, щоб хтось все таки прийняв міри.

=
=




коментарів: 4
  1. А що обмежувач дасть якщо дибіли їздять.А поліцаї в цей час в Устилузі піднімають касу.На пішохідному переході стоять машини -поліцаї пару раз проїдуть мимо і нічого не зроблять.Діти в школу чи зі школи йдуть-так летить тай щей сигналить бо він спішить.Хоча в населеному пункті сигналити заборонено.А зранку взагалі дибіли летають.Він не те що в поворот увійти не може так на світлофори не дивляться.Хоча пішоходів теж штрафувати потрібно на одному рівні з водіями.Комунальники теж винуваті.Тротуари поперекопують-людям ходити немає де.А за зиму казати не має про що.

  2. справу про ДТП місцеві владці заминають, як завжди, старими провіреними методами

  3. всі би скрізь ложили лежачі поліцейські, ніби це панацея. є ще люди які їздять по правилах, чому вони мають мучитись через таких, що все купили а “ездить не купили”(((
    то може краще збирати підписи і вимагати зробити бордюр такий як він має бути, а то тротуар на одному рівні з проїзною частино. вимагати відбійник міцний, а не з фольги і звичайно камеру на швидкість,фото якого автоматично в цю саму хвилину буде висвічуватись на сайті порушень ПДР міста.

  4. Існують правила дорожнього руху і їх повинні дотримуватись всі, а хто не дотримується повинен нести покарання, а лежачий поліцейський це не вихід, можна ще викопати рівчак тоді взагалі їздить не бкудуть. У нас дороги і так”відмінні” а а насипані горби асфальту які іменують поліцейськими, причому розміри горба які кому на думку спаде, ще більже портять дорогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок