<

Мешканці ОСББ «Берізка» у Володимирі мерзнуть у квартирах через «забиту» внутрішньобудинкову систему

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:49 | 1.02.2021 / Володимир / , /
Перегляди
28
/ Коментарі відсутні

У житловому будинку на вулиці Олега Ольжича, 2, що належить ОСББ «Берізка», місцеві жителі масово скаржаться на низьку температуру у квартирах.

Для вирішення цього питання комісія у складі представників КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» та ОСББ «Берізка» провели обстеження мереж опалення цього будинку. У результаті спільного обстеження виявили дуже засмічені внутрішньобудинкові мережі, через які, власне, і страждає від холоду весь будинок. Стояк опалення однокімнатних квартир першого під’їзду засмічений повністю, циркуляція в стояках відсутня, – повідомляє адміністрація Володимир-Волинськтеплоенерго.

Зазначають, що вхідні параметри теплоносія на вході у будинок відповідали нормам, що підтверджує належне виконання робіт комунального підприємтства.

Також додають, що КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» несе відповідальність за подачу тепла до зовнішньої стіни житлового будинку, а управитель будинку (ОСББ, ЖБК чи Управляюча компанія) відповідальні за стан внутрішньобудинкових мереж.

Саме тому, у випадку з будинком на вулиці Олега Ольжича, 2, управитель ОСББ «Берізка» має вирішувати дане питання, оскільки несе відповідальність за стан внутрішньобудинкових мереж.

Працівники КП надали рекомендації керівнику ОСББ «Берізка» Юзвенко Дмитру щодо вирішення даного питання: ОСББ необхідно усунути засміченість внутрішньобудинкової системи опалення (прочистити та промити систему), щоб відновити належну циркуляцію теплоносія. Голова ОСББ «Берізка» погодився з даними зауваженнями та пропозиціями, що підтверджено актом.

Володимирчанам нагадують контактні телефони підприємства:

• Для проведення замірів температури повітря в квартирі – звертатись до аварійно-диспетчерської служби КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» – 063 321 79 96;

• Щодо питань з розрахунків за послуги та передачі показів лічильників гарячої води – звертатись у відділ збуту КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» – 063 041 37 82.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер