<

Мешканець Володимира-Волинського приєднався до челенджу #trashtag: прибрав берег Риловиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:09 | 18.03.2019 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Після того, як у мережі набрав популярності тег #trashtag, під яким розгорнувся масштабний флешмоб з прибирання, володимирчанин Андрій Гнатюк вирішив приєднатися до такої акції і виклав у Facebook фото, на яких видно результат його роботи з прибирання берегу річки Риловиця у Володимирі-Волинському.

Як розповідає Андрій Гнатюк, якого знають у Володимирі, як талановитого дизайнера, прибирав біля річки кожного року ще до того як це стало «модним». Живе неподалік річки, а для прибирання вибрав прибережну територію, куди течія зносить сміття, переважно це пластикові і скляні пляшки.

У мережу виклав фото тому, що хотів підтримати такий флешмоб, який спонукає людей творити добру справу.

“Це не подвиг. Я турбуюся про майбутнє своїх дітей, бо ще пам’ятаю як у Лузі з маскою міг зловити відро раків, а вони і риби там сьогодні можуть не побачити. Це один з небагатьох челеджів, який дійсно потрібен. Треба популяризувати ту справу. Біля річки кожен рік прибираю, але просто пішла хвиля і я її підтримав”, – розповідає Андрій Гнатюк.

Прибирав Андрій усього близько двох годин. За цей час зібрав 6 мішків сміття. Чоловік вважає, що такий челедж повинні підтримати і інші мешканці міста, щоб показати молодшому поколінню, що дім, в якому живеш, повинен бути чистим і гарним.

Зазначимо, що флешмоб запустили 10 березня на платформі Reddit. Юзер запропонував прибирати, а потім показувати фото, на яких буде видно різницю. Потім вигадали і назву – #trashtag.

Прибирати засмічені території виходять і по одному, і цілими компаніями. До флешмобу вже приєдналися юзери із США, Швеції, Непалу тощо.




коментарів: 3
  1. Ваша справа ,сама говорить за себе..честь і хвала таким людям!а тим хто розводить безлад -ганьба.І невже на ваших столах не пахне смачне їдло…а такий же бруд як в тій нещасній річці?

  2. Добра справа говорить сама за себе!Уклін таким людям як Ви!А тим хто робить таке -ганьба..і стид..невже кожен у себе на столі робить такий хаос..чи приємно..коли чисто й смачно…авжеж

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок