<

Мешканець Устилуга, який напідпитку побив дружину та доньку, заплатить 850 грн штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 30.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
327
/ коментарі 3

Судили уродженця міста Устилуг, який 17-го липня, перебуваючи у стані алкогольного, спричинив тілесні ушкодження своїй дружині та доньці.

Про це стало відомо із вироку Володимир-Волинського суду, опублікованому 20-го вересня.

Повідомляють, що конфлікт між подружжям розпочався на території кафе «Турійське подвір`я» у селі Блаженик, Ковельського району. Близько 19 години, перебуваючи вже у своєму будинку, п’яний чоловік схопив та стиснув руку дружини, нанісши кілька ударів ногою у ліве та праве стегно, після чого наніс кілька ударів кулаком в обличчя, внаслідок чого спричинив потерпілій тілесні ушкодження у вигляді синців правої верхньої та обох нижніх кінцівок і саден обличчя, в ділянці мочки вуха та перенісся.

Також дісталося і доньці. При спробі захистити матір, батько схопив та стиснув дівчину руками за шию дівчину, після чого наніс удар кулаком в праву сторону обличчя, внаслідок чого спричинив потерпілій тілесні ушкодження у вигляді синця в ділянці обличчя і лівого плеча та саден в ділянці шиї.

Завдані травми обох потерпілих віднесли до категорії легких тілесних ушкоджень.

Чоловік у судовому засіданні визнав свою провину, розкаявся та просив суворо його не карати.

Суд визнав мешканця Устилуга винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України та призначив покарання у виді штрафу в сумі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.




коментарів: 3
  1. Ну а тепер дружина, яка відкадала з чоловіком собі на черевички, тепер заплатить в державну казну або в колодязь, який ніколи не має дна.

  2. Ті часм и коли лупцювали дружин відходить помаленьку ,деякі жінки самі можуть справитись з бидлом ,а якщо ні ,то є поліція .

    • мотлох, чого в твоїй писанині така крива каліграфія? Жінка лупцювала поки строчив?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер