<

Мешканцям Зимнівської громади пояснили, як правильно фасувати побутові відходи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:35 | 13.09.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
505
/ Коментарі відсутні

Комунальники пояснили жителям Зимнівської громади, як правильно складати тверді побутові відходи перед тим, як їх забере сміттєвоз. Розповіли, які саме відходи можна ідентифікувати, як тверді побутові.

Мешканцям вулиць наголосили, що зілля, гілля та листя – не належать до переліку твердих побутових відходів. Окрім того, з мешканцями вулиць провели роботу стосовно переукладання договорів з комунальним підприємством, повідомляє КП “Полігон” у своєму фейсбуці.

Нагадаємо, рішенням виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради від 26-го серпня 2021 року, інспекторам Комунального підприємства «Полігон» надані повноваження зі складання протоколів у справах про адміністративні правопорушення.

Статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн) і на посадових осіб та підприємців – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн).

Протоколи про ці порушення мають право складати уповноважені особи виконавчого комітету. Такими особами тепер є інспектори КП «Полігон». Наразі на комунальному підприємстві їх троє.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер