<

Мешканців Володимирської громади просять вчасно сплачувати земельний податок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:32 | 12.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
287
/ 1 коментар

Володимирська міська рада повідомляє користувачів, орендарів та власників земельних ділянок, що розташовані на території громади Володимира про обов’язковість сплати земельного податку та орендної плати за землю.

Відповідно до ст. 266 Податкового кодексу України, розпочалася сплата земельного податку за 2022 рік, йдеться на сайті міста.

Так, відповідно п. 14.1.72. Податкового кодексу України, земельний податок – це обов’язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок, а також постійних землекористувачів, окрім пільгових категорій населення, визначених п. 281.1. ПКУ.

“Просимо звернутися в податкову інспекцію або до землевпорядника (вул. Устилузька, 17 – приміщення ЦНАПу – щодо земельних ділянок, які розташовані в сільській місцевості територіальної громади) для отримання податкового повідомлення – рішення про нарахування земельного податку”, – йдеться у повідомленні.

Наголошують, що термін сплати земельного податку – до 28-го серпня 2022 року. У випадку несвоєчасної сплати нараховуватимуться штрафні санкції.

“Сподіваємося на розуміння та своєчасну сплату”, – наголосили у повідомленні.




один коментар
  1. Звідки платити? Багато сидять без роботи а ціни у магазинах ви бачили???) І яка ще пеня , клоуни, воєнний стан якщо хтось забув…
    Вчасно податківці хочуть немаленьку зарплату , хех

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер