<

Ремонт Устилузької: водії скаржаться на поганий огляд дороги через новий паркан у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 17.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2862
/ коментарі 2

Після встановлення нових парканів, жителі вулиці Устилузька, 100 у Володимирі почали скаржитися на їх незручне розташування на виїзді з повороту навпроти СТО «Движок». За словами водіїв, огорожа закриває огляд зліва, чим створює аварійну небезпеку.

17-го серпня на брифінгу міського голови Ігора Пальонки журналісти озвучили пропозицію жителів цієї вулиці: забрати крайні паркани або поставити їх під кутом для кращої оглядовості.

“Дані паркани були встановлені згідно проєктно-кошторисної документації, яка була розроблена ще декілька років тому. Вона проходила експертизу, в якій перевірялися всі будівельні стандарти з дотриманням ПДР”, – зазначив міський голова.

Попри це, Пальонка повідомив, що обговорить цей нюанс з керівником служби автомобільних доріг Волинської області.

Огорожа у відповідних місцях, за словами голови, ставиться задля безпеки руху водіїв та перехожих. Для того, щоб пішоходи не перебігали дорогу в непризначених для цього місцях, а йшли на зебру. Тобто першочерговим призначенням парканів є зменшення кількості аварій.




коментарів: 2
  1. Відповідаючи стандартними фразами, чекаєте біди? Там огляд реально став жахливий. Треба одну секцію змісти під кутом, справ на 15 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа