<

Мешканці Володимира скаржаться на безлад біля «скриньок добра» у центрі міста

12:07 | 25.05.2023 / Володимир / /
Перегляди
1365
/ Коментарі відсутні

У Володимирі біля центру соціального обслуговування на вулиці Ковельській,10 декілька років тому встановили «скриньки добра», куди небайдужі люди приносять вживані речі для допомоги малозабезпеченим верствам населення. Мешканці скаржаться на безлад, що утворився там останнім часом.

«Скриньки добра» – хороша ініціатива для підтримки малозабезпечених верств населення. Також підтримує повторну експлуатацію одягу та взуття. Є умова – речі, які віддаються, мають бути чистими. Нагляд та розподіл їх здійснює територіальний центр соціального обслуговування.

Проте мешканці заявляють, що останнім часом скриньки перетворюються на смітник, одяг та взуття не розбирають вчасно, вони не поміщаються у контейнери, тож жителі кидають їх просто на землю.

“Ці фото зроблені в п’ятницю о 18:00. Для чого ці скрині “добра”. Можливо треба їх прийняти чи що? Це ж центр міста. Я шокована побаченим”, – пише БУГу стурбована жителька.

Про дану ситуацію запитали на брифінгу у мера Ігоря Пальонки. Він зазначив, що про проблему знає. Скриньки функціонують, за ними наглядають працівники територіального центру соцобслуговування, одяг іде за призначенням.

До слова, у вівторок 24-го травня, біля скриньок було прибрано, але контейнери знову переповненні. Тож можливо, щоб не допускати безладу у центрі міста, одяг у скриньках варто перебирати частіше?




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця