<

Мешканці Володимира попрощались із молодшим сержантом Олександром Гнатюком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 16.03.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1218
/ 1 коментар

16-го березня громада Володимира попрощалась із жителем міста, який віддав своє життя за територіальну цілісність та незалежність України – молодшим сержантом Олександром Гнатюком.

Життя воїна, на жаль, обірвалось 13-го березня на Харківщині. Про це повідомляють на сайті міста.

Об 11:00 у будинку, що на вулиці Ніла Хасевича, 21, відбулось прощання з Героєм. Заупокійне богослужіння, розпочалось об 11:30, у храмі Святого Юрія.

Віддати останню шану бійцю Олександру Гнатюку прийшли рідні, друзі, побратими, колеги та небайдужі жителі громади. Труна з Героєм потопала у квітах, а сліз не міг втримати жоден із присутніх.

“У цьому храмі ми сьогодні схиляємо голови перед новітнім Героєм України Олександром Гнатюком. У ці дні ми знову втрачаємо нашу молодь, цвіт нації, втрачаємо чоловіків, які за життя стали великими людьми. Подвиг нашого воїна залишиться назавжди на сторінках сучасної історії громади, незалежної України, викарбується у нашій пам’яті та серцях.

Висловлюю глибоке співчуття сім’ї і усім рідним! Наш громадянський обов’язок всіляко підтримувати вас та завжди пам’ятати, якою ціною ми виборюємо нині нашу свободу. Слава Україні! Слава Герою Олександру!”, – у прощальному слові звернувся до присутніх міський голова Ігор Пальонка.

31-річний молодший сержант служив у лавах ЗСУ з 2011 року, і від початку російсько-української війни у 2014 році мужньо обороняв Україну від ворога. Звільнившись зі збройних сил у 2018-му, знову повернувся до війська у 2020 році.

Опісля мешканці сформувати живий коридор шани вздовж вулиць Ковельської, Данила Галицького та Устилузької, якими рухався траурний кортеж до Федорівського кладовища, де поховали полеглого бійця з усіма військовими почестями




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок