<

Мешканці Устилузької громади допомагали біженцям: черг на кордоні уже немає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 2.03.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1095
/ Коментарі відсутні

Устилузька громада допомагає пришвидшити перемогу над путлерівським загарбником.

На період великого потоку біженців на україно-польському кордоні в Устилузі було облаштовано три пункти обігріву, якими скористалося понад 700 біженців, – повідомляють на сторінці селищної ради.

Людям у черзі устилужани самостійно готували гарячі страви, бутерброди, розносили речі першої необхідності, харчування, солодощі діткам, за потреби надавалась медична допомога.

Станом на 2-ге березня пункти пропуску закрито, оскільки завдяки оперативній роботі митниці черги на кордоні немає. Небайдужі жителі Устилуга та устилузької громади приймали гуманітарну допомогу від поляків – ліки, харчі, одяг, засоби особистої гігієни, дитяче харчування, підгузки, солодощі.

“Допомага із Польщі і надалі постійно надходить. Харчами та речами першої необхідності ділиться із потерпілими та нашими героїчними воїнами уся устилузька громада, люди на місцях вносять великий вклад у пришвидшення мирного життя на нашій Батьківщині (з міркувань безпеки прізвища, назви населених пунктів та соціальних об’єктів, рід занять не вказуємо). Щоденно лунають телефонні дзвінки від місцевих жителів із пропозицією допомоги, щиро дякуємо вам за це”, – йдеться у повідомленні.

До лав територіальної оборони активно записуються мешканці громади, для них проводяться необхідні інструктажі та навчання. У населених пунктах встановлено блокпости за усіма вимогами воєнного часу, де постійно несуть чергування чоловіки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер