<

Мери Нововолинська та Володимира-Волинського привітали зі святом Пасхи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 16.04.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Віктор Сапожніком, міський голова Нововолинська та його колега із Володимира-Волинського Петро Саганюк привітали жителів міст із Великоднем.

Дорогі земляки!

Щиро вітаю Вас із величним святом – Воскресінням Христовим! У ці світлі пасхальні дні особливо відчувається торжество життя, перемога добра над злом та віра у кращий завтрашній день.

Хай Великдень принесе у Ваші родини добробут і благополуччя, щастя й здоров’я, благодатні початки нових перемог і звершень у житті кожного, налаштує на добрі справи на благо нашого рідного міста. Зичу усім гарного настрою, сімейного затишку, чистих помислів та щирих почуттів. Нехай світло пасхальної свічки зігріє Ваші серця, а Боже благословення буде запорукою миру на рідній землі й духовного відродження нашої України.

Христос Воскрес!

З повагою Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков

Всі ми з трепетом, очистивши наші душі й помисли, очікуємо найбільшого християнського свята – світлого Христового Воскресіння, яке дає нам надію на відродження й щасливе майбутнє.

Щиро й сердечно вітаю всіх жителів та гостей міста зі святом Великодня, зичу якнайшвидшого завершення війни на Сході України, аби всі наші військовослужбовці живими й здоровими повернулися додому, де на них з нетерпінням чекають.

Миру й добра всім, міцного здоров’я, добра, злагоди й благополуччя в родинах, всіляких життєвих гараздів і Божого благословення. Зі святом!

З повагою міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок