<

Мер Володимира-Волинського прокоментував заяву Гройсмана щодо покращень, які принесла місту децентралізація

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:52 | 1.03.2016 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 9

На днях спікер парламенту Володимир Гройсман говорив про покращення, які дає децентралізація. Як приклад успішного проведення адміністративної реформи вказав місто Володимир-Волинський.

Сьогодні ж, 1-го березня, на брифінгу із журналістами, міський голова Володимира-Волинського розповів про своє відношення та бачення децентралізації на місцях.

“Не буду сперечатися, адже й справді у 2015-му році було перевиконання бюджету на 180 відсотків. Частину ми залучили на ремонт доріг, дитячі майданчики, комп’ютерні класи та інше. Але, що робить наша влада? На сьогодні вона бачить, що у нас йде перевиконання бюджету і починає нас завантажувати. Для прикладу питання профтехучилищ. За поточний рік у нас є перевиконання бюджету по січні, думаю, що й за лютий буде. Але наш бюджет не витримає всього того навантаження, яке хоче передати держава.” – прокоментував Петро Саганюк.




коментарів: 9
  1. ніхто не передасть на баланс міст профтехучилища чи технікуми. при реформи освіти, а саме 12 річці, потреба в цих закладах відпаде сама, оскільки дешевше і якісніше можна буде вступити в інститут чи університет. Отож, не треба “совкового ЛЯ_ЛЯ!

    • Електрозварників, швей, продавців і слюсарів будуть в університетах навчати? Робітничі професії – це основа товарного виробництва! І профтехучилища мають бути на балансі вседержавному. Місцевий бюджет може лише допомагати їм.

      • А де працюють зараз ці професійні люди? На заводах, фабриках? Один із 20 можливо, решта стоять в папіросних чергах, і не через брак професії, а через брак розуму!

  2. а де можна ознайомитися з надходженням сум до бюджету ,і витратами з нього?Враження,що хтось не погано “освоїв” бабло )))

  3. Хтось бачив оті дороги? Чи може ті майданчики? То тільки перед виборами їх ставили, причому не у всіх дворах…А нащо? Будуть нові вибори, комусь знову на цьому треба буде заробляти голоси виборців…

  4. В Україні представлено перша в історії країни онлайн-платформа, що містить зведені картографічні матеріали та моніторинг адміністративно-територіальних одиниць.
    Це абсолютно вільний доступ до інформації про адміністративно-територіальні одиниці, топографію, населені пункти, автошляхи та залізниці, законодавчі дані про зміни адмінтерустрою, перспективні плани формування територій громад, бюджетні паспорти громад, дані про об’єднані територіальні громади, кількісні показники по навчальних закладах чи інших соціальних об’єктах, бюджету, розміру дотацій або субвенцій тощо.
    Зникають бар’єри до вивчення України, давайте будемо освіченими та відповідальними громадянами! – https://despro.org.ua/~GdWjo
    #Україна #Новини #онлайн #база_даних #реформа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер