<

Мер Володимира розповів, чи піде на другий термін та ставлення до конкурентів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 28.12.2021 / Володимир / /
Перегляди
1551
/ 1 коментар

Міський голова Володимира Ігор Пальонка зазначив, що ще рано говорити про другий термін мерства, але є завдання, які б він хотів і поки не встиг реалізувати у громаді.

Про це він розповів журналістам БУГу на брифінгу 28-го грудня, відповідаючи на запитання.

“У мене є завдання, які я перед собою особисто ставив щодо розвитку громади – це поєднати сільську і міську території. Я переконаний, що з цим завданням я справився, тому що не спостерігається значних нарікань від мешканців села, що їм мало уваги приділяється”, – повідомив Пальонка.

Що стосується інших завдань, то економічна ситуація у громаді потребує покращення, зростання енергоносіїв особливо турбує.

“Те що повернули різницю в тарифах для теплокомуненерго – це дуже важливий крок. Борги за газ складають 28-30 млн грн, держава повернула нам близько 15 млн, то борг зменшується на половину, що не може не радувати. Те ж саме стосується і різниці в тарифах водоканалу, який, у зв’язку з тим, що були борги попередніх років, особливо ПДВ, не давало можливості їм розвиватися. Вони постійно шукали кошти, щоб погасити відсотки. Це теж розв’яже їм руки”, – зазначив міський голова.

Ще одним пунктом, над яким би хотів попрацювати мер – є забезпечення альтернативними джерелами енергії опалення житлових будинків, навчальних закладів.

“Хочу, щоб ми над цим попрацювали і є ряд бачень, як це робити”, – додав очільник Володимира.

Щодо того, чи балотуватися у мери на наступний термін Ігор Пальонка поки не визначився. Також він спостерігає великий відсоток довіри громадян і вважає, що його рейтинг не змінився у порівнянні з виборами. Та все ж міський голова думає, що рішення про відновлення історичної назви Володимиру частково насторожило людей, які були прихильні до нього, але не підтримувало даної ініціативи.

“Це рішення не просте, але воно було потрібне. Я готовий жертвувати своїм рейтингом, оскільки усвідомлюю, що це дуже важливе рішення”, – пояснив Пальонка.

Що конкурентів, то міський голова заявляє, що він працює над собою, веде свою політику, доводить, що вона є правильна і ефективна.

“Я веду свою політику, а вони нехай доказують, що вона є неправильною”, – резюмував мер.




один коментар
  1. Здається за рік показали люди, що методи управління не ефективні. Але ж “ми” це бачити не хочемо ….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок