<

Мер Володимира презентував громаду на найбільшій виставковій події року в Дубаї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:16 | 28.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2503
/ коментарів 5

Делегація голів українських громад, серед яких і очільник громади Володимира Ігор Пальонка, в рамках реалізації проєкту Асоціація міст України «Подолання цифрової освітньої нерівності», спільного з ГО Центр освітніх реформ «Наші діти», відвідує найбільшу виставкову подію світу EXPO 2020 в Дубаї (ОАЕ).

Волинські громади на виставці представляють очільники Дубівської, Велимченської громад та громади Володимира: Роман Троцюк, Анастасія Павлович та Ігор Пальонка, повідомляють у фейсбуці Асоціації міст України.

Концепція українського павільйону – Смарт Україна: єднаючи світ. АМУ презентувала досвід громад у сфері цифрової трансформації освіти.

Українські практики диджиталізації освітнього середовища підвищують якість освіти, її доступність, прозорість, ефективність.

“Приємно усвідомлювати, що представлені АМУ освітні смартінновації відповідають світовим тенденціям сталого розвитку”, – йдеться в пості.

Учасниками делегації стали найактивніші учасники проєкту подолання цифрової освітньої нерівності “Інноваційний прорив” та громади, що уклали відповідний меморандум з Асоціацією міст України.

Реалізація цього проєкту сприятиме підвищенню рівня надання освітніх послуг в громаді, зокрема, в рамках проєкту передбачається:

  • підключення закладів загальної середньої освіти до сучасних електронних освітніх ресурсів;
  • участь педагогічних працівників закладів освіти громади у семінарах-практикумах, тематичних науково-методичних семінарах, конференціях, конкурсах та ін.;
  • залучення громад до національних та міжнародних проєктів, в тому числі грантових;
  • організацію заходів із підвищення кваліфікації вчителів партнерськими громадськими організаціями.




коментарів: 5
  1. Батюшки- на гору Афон, Ігор-в Сєвєродонецьк Донбас з литовцями відвойовувати, мер Володимира-в Дубаї. Тільки мер Нововолинська -на місці, разом зі своєю громадою.
    Але пройшов слушок, що в Новій Зеландії має бути форум на тему: проблеми виживання китів та пінгвінів в епоху глобалізації. Досвід для нашої громади– безцінний.

  2. А я радий шо Пальонка серед всієї нашої буденної сірості зміг у теплих краях на халяву побувати. Щиро радий, мені для Пальонки не шкода!
    Не можу так сказати про нашого бурмила.

  3. Вони підвищують якість освіти, її доступність, прозорість, ефективність, – а у нас знову дистанційка. І доки мер Володимира-Волинського, чомусь особисто переймається питаннями освіти в Дубаях, навіть без маски, ми переходимо в локдаун з понеділка, і думаємо як вижити в масках, і вакцинованим.

  4. Пальонка як справжній сільський голова навіть сфоткатись нормально не зміг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця