<

Мер Володимир-Волинського підкупив поліцію для тиску на місцеву організацію Радикальної партії, – нардеп Лозовий в ефірі 112 каналу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:57 | 18.01.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 12

За вказівкою мера Петра Саганюка поліція проводить обшуки у представників міської організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий, – пише Інформатор. 

За словами депутата, міський голова Володимир-Волинського Петро Саганюк підкупив місцеву поліцію, яка “день через день кошмарить обшуками” міську організацію Радикальної партії Олега Ляшка.

“Вчора був обшук у Сергія Барщевського”, – повідомив парламентар.

Основною причиною тиску на місцевих депутатів Андрій Лозовий називає небажання представників Радикальної партії Олега Ляшка ігнорувати зловживання міського голови. За словами Лозового, Петро Саганюк причетний до розкрадання бюджетних коштів.

“Хотів би звернутися до міністра внутрішніх справ, до керівника Нацполіції, до начальника обласної поліції Петра Шпиги з вимогою відсторонити від виконання начальника Володимир-Волинської поліції, що займається відвертими репресіями на замовлення, а також розслідувати злочини пана Саганюка”, – заявив депутат.




коментарів: 12
  1. Якщо депутат буде займатись ділом а не популізмом то Петро Данилович завжди підтримає, а в даних обшуках я думаю що він взагалі не причасний, да і хто такий Барщевський, це людина яка толкового нічого зробити не може, тому на нього ніхто не звертає уваги, а правоохоронці коли за нього взялися то видно є за що.

    • Знаєте, “Миколо”, ваш коментар явно замовний. Чого ви боїтесь? Кожна людина має право на власну думку. І ви теж. То й підпишіться власним іменем.

  2. Видно і дійсно нічого зробити толкового не може -раз поліція звертає на нього увагу.Певно хоче допомогти робити йому чось толкове.Де ваша логіка панеМикола?.Ви напевно тоже толковий?.

  3. Пане ))) Микола, не судіть про Барщевського по собі. В нас всі “безтолкові” якщо не лижуть владі холяви.

  4. Логіка у Миколи цілком присутня. Що ж до наступного коментаря, то: кручу-верчу, слова перекручу.

  5. м-да! всі сайти майорять, що народний депутат Лозовий – ніхто інший як дружок одіозного радикала. А раз так, то сірожа – тоже їхній дружок. А фейворіт бізнес – то сірожине пірожине Ха-ха!

  6. Пану депутату потрібно знати закони України,бо “підкупив місцеву поліцію, яка “день через день кошмарить обшуками” міську організацію Радикальної партії Олега Ляшка”,-бути не може.Обшуки проводяться тільки на підставі ухвали слідчого судді (судді районного, районного в місті, міського і міськрайонного суду) про дозвіл на проведення обшуку (далі – ухвала про проведення обшуку) (п. 18, 22 ч. 1 ст. 3, ч. 2 ст. 234 КПК). Мабуть підкупив і слідчого суддю,який дозволив проводити обшук? До речі обшук – це слідча дія, що проводиться в рамках кримінального провадження. Мета обшуку: виявити і зафіксувати відомості про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукати знаряддя кримінального правопорушення або майно, яке було отримане в результаті його вчинення, а також установити місцезнаходження розшукуваних осіб (ст. 223, 234 Кримінального процесуального кодексу, далі – КПК). Вивчайте,конспектуйте, звинувачуйте.

  7. О Степан патріот точно ментяра він вам і всі закони пояснить а хіба не видно містянам що все що в місті робиться то це тільки з палочки мера та його синів Зате вулиці підметені сміх та і глді Можна подумати в інших містах вулиці грязніші А скільки відмито грошей на вул Ковельській Шевченка та інших страх подумати Горіти Вам в гіені вогняній і не зрозуміло навіщо Вам стільки грошей крадених

  8. Барщевський зачепив справи, про які 99% міських депутатів навіть бояться в голос говорити.Поитайте сайт “Волиньпост” від 15.01.2017р.:”… Барщевський у даному провадженні фігурує в якості свідка.Повістки на допити,також в якості свідків виписані також членам його родини.”Читайте далі від 15.04.2016р.Олег Борбелюк:”Кому нині служить СБУ і наша нова поліція?”(теж обшук),ще там його фото із мером.Відразу по фейсу! СЕРГІЮ, чому мовчиш, де твої коментарі? ДЕ ПРАВДА?? І привід цього балагану!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця