<

Медовий ярмарок на Василя видався щедрим на солодощі та медовуху у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:40 | 14.01.2016 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На свято Василя, або як у народі кажуть Старий Новий рік, мешканці Володимира-Волинського зранку мали змогу ярмаркувати. Цього разу торгували медом та похідними від нього виробами. Торгових наметів не багато – в основному з Волині. Однак, асортимент – око тішить як жіноче, так і чоловіче.

Цінова політика – у всіх виробників приблизно однакова – від 80-ти гривень за кілограм. Дешевших сортів немає, чим більша кількість суцвіть, зібраних у меді – тим він дорожчий. Солодке диво представлено у різних варіантах – і великими грудками, і в сотах, і рідкий у різноманітних ємкостях. Виробники пропонують не лише сам мед, а й лікувальні витяжки та настоянки на основі продукту та обіцяють, що їхні препарати вилікують абсолютно все.

Покупці на ярмарку умовно діляться на дві категорії – чоловічу та жіночу. Якщо представниці прекрасної половини в основному куштують та купують мед, ліки та воскові свічки, то чоловіки у святковий день юрбляться біля столиків із медовухою, глінтвейном та навіть хреновухою. Старий Новий рік та вечір напередодні дається взнаки.

Організаторами та ініціаторами медового ярмарку у древньому місті виступили братство бджолярів Землі Волинської “Ройовий стан” та Володимир-Волинський міськвиконком.

Солодких Вам свят!

IMG_2539
IMG_2543
IMG_2547
IMG_2550
IMG_2557
IMG_2559
IMG_2573
IMG_2583
IMG_2590
IMG_2595
IMG_2620




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер