<

Медаль “За жертовність і любов до України” отримав Володимир-Волинський благодійник – Валерій Діброва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:39 | 6.05.2015 / Володимир /
Перегляди
5
/ коментарі 2

У Соборі святого великомученика Юрія Переможця у Володимирі-Волинському, 6-го травня, митрополит Луцький та Волинський УПЦ Київського Патріархату Михаїл вручив нагороду місцевому благодійнику.

З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета митрополит Михаїл вручив церковну нагороду – медаль “За жертовність і любов до України” меценату, депутату облради, успішному фермеру Валерію Діброві.  Який один із перших у Володимирі-Волинському розпочав ремонтувати техніку для військовослужбовців, докладаючи власні зусилля та матеріальні ресурси.  Митрополит Михаїл подякував Валерію Григоровичу за сумлінну працю і відзначив вагомість кожної гривні покладеної на допомогу і порятунок військовослужбовців.

Валерій Діброва запевнив, що спільним зусиллями вдасться здобути перемогу і жити у благословенній, мирній та незалежній Україні. Як один із засновників фонду “Волинь – 2014”, користуючись нагодою, він закликав місцевих підприємців долучитись до благодійної діяльності та спільно допомагати армії.

Привітавши вірян зі святом Великомученика Юрія Переможця Валерій Діброва побажав країні миру, здоров’я та добробуту.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок