<

Майже 100 пожеж за 2019 рік виникло у Володимирі-Волинському та районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:46 | 20.01.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Протягом 2019-го року в місті Володимир-Волинський та районі виникло 90 пожеж. Внаслідок цього, жителям міста та району нанесено прямих матеріальних збитків на суму 1 944 800 гривень.

Про це стало відомо з наради щодо підбиття підсумків роботи міськрайонного відділу управління ДСНС у Волинській області та 7-ї ДПРЧ УДСНС за 2019-й рік, – йдеться на сайті міськради.

За словами В’ячеслава Процюка, начальника Володимир-Волинського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області за рік зафіксовано 23 випадки займань сухої рослинності та сміття на відкритій території. 

“Було проведено ряд заходів щодо покращення матеріально-технічної бази 7-ї ДПРЧ УДСНС України у Волинській області. Зокрема, на виконання Комплексної програми цивільного захисту Володимир-Волинською міською радою закуплено компресор високого тиску РЕ 100-ТЕ”, – йдеться у повідомленні.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, виступаючи, схвально оцінив роботу рятувальників та відзначив подальшу співпрацю з підрозділом ДСНС.

Кращих працівників підрозділу заступник начальника управління ДСНС України у Волинській області, полковник служби цивільного захисту Олег Билиця нагородив грамотами Управління, а також їм були присвоєні чергові спеціальні звання.   

Ілюстративне фото




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця