<

Новий спортивний майдачник відкрили у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 3.09.2019 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ 1 коментар

2-го вересня відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика з поліуретановим покриттям в дворі загальноосвітньої школи №1.

Проект громадського бюджету авторства Максима Климюка був реалізований не тільки за гроші міського бюджету. На об’єкт були залучені і державні кошти за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.

Майданчик ще асфальтували 29-го серпня. Завершувати його довелося в короткі строки, але до свята знань все зробити встигли.

2-го вересня, як повідомляє офіційний сайт міста, на урочистості з нагоди нового навчального року до місцевих школярів прибули міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк та директор Асоціації органів місцевого самоврядування Прибужжя Валентина Степюк. Саме їм випала почесна місія – перерізати стрічку на відкритті нового майданчика.

“Сьогодні в місті розпочинається новий навчальний рік і приємно, що у вашому закладі діти отримали такий гарний подарунок, який був реалізований з ініціативи нардепа Ігоря Гузя. Хотів би подякувати депутатам міської ради, котрі підтримали цю ініціативу, а також дирекції школи, викладачам, які брали активну участь в процесі будівництва майданчика і підготовці закладу до навчального року”, – зазначив міський голова Петро Саганюк.

Валентина Степюк від імені народного депутата Ігоря Гузя побажала присутнім мудрості і невичерпної енергії, а також висловила впевненість, що з таким підростаючим поколінням у нашої держави буде світле майбутнє. 




один коментар
  1. Як на мене це трішки тупуватий проект в тому плані що якщо одні грають в баскетбол то інші в футбол вже не пограють! Та й на такому покритті напевно не практично грати в футбол! Тепер уявляю яку пародію роблять також в Нововолинську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок