<

Машиніст, якого викрили на крадіжці дизпалива з потяга «Володимир-Волинський – Устилуг», продовжує працювати на залізниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 26.02.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
68
/ коментарі 3

Машиніст «Локомотивного депо Ковель», якого підозрюють у крадіжці палива з тепловозу, продовжуватиме працювати на займаній посаді.

Про це відомо з ухвали Луцького міськрайонного суду, – інформує Княжий Град.

Нагадаємо, що під час зливу дизельного пального з вантажного потяга сполучення “Володимир-Волинський–Устилуг” та його перевантаження до транспортного засобу було викрито трьох осіб. За попередніми даними сума завданих збитків становить понад мільйон гривень.

Як відомо з ухвали, 25-го липня близько 4-ї ранку з тепловозу “Локомотивного депо Ковель” скачали 500 літрів пального. Згідно з експертизою, привласненого дизельного пального злили на 13 965 гривень. Паливо співробітники депо упакували в 10 поліетиленових мішків, які приготували заздалегідь.

За годину, вже о 5-й ранку поблизу села Овадне Володимир-Волинського району, машиніст зупинив тепловоз. З локомотива вивантажили мішки з дизельним пальним, для передачі співучасникам злочину.

5-го лютого 2020 року машиністу тепловозу відокремленого підрозділу “Локомотивного депо Ковель ТЧ-7” оголосили про підозру у скоєнні “криміналу” передбаченого частиною 3 ст.191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою осіб).

Старший слідчий слідчого управління Головного управління Нацполіції у Волинській області подав до суду клопотання  про відсторонення від посади машиніста тепловозу.

Світлина від Управління захисту економіки у Волинській області.

Він пояснив, що підозрюваний “може продовжувати свою злочинну діяльність, знищити чи підробити речі і документи…,перешкоджати кримінальному провадженню шляхом схиляння свідків та третіх осіб додачі неправдивих показів в ході досудового розслідування”.

Втім такий аргумент суд визнав лише припущеннями, тому й відмовив у задоволенні клопотання про відсторонення від посади.

Машиністу загрожує позбавлення волі на строк до восьми років за вчинення важкого злочину.




коментарів: 3
  1. На останньому фото – виручка від продажу дизпального? За 500л – 8 тисяч доларів і 100 євро. Зараз солярка дорога, але ж не настільки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця