<

Маршрут №4 у Володимирі обслуговуватиме новий перевізник

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:11 | 11.01.2022 / Володимир / , /
Перегляди
3455
/ коментарів 6

11-го січня у залі засідань міської ради Володимира відбулось засідання конкурсного комітету по визначенню перевізників на маршрут №4 «Скотофуражний ринок – Цукровий завод».

До складу комітету, який очолив начальник управління інфраструктури Ігор Возний, увійшли представники громадських організацій, депутати та працівники профільних управлінь міськвиконкому, – інформують на сторінці Володимира.

Як повідомив на початку засідання Ігор Возний, конкурс на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування, який було оголошено минулого року, включав три маршрути: №9 «вул. Зимнівська — оз. Лісне», «Ласків-Володимир» та №4 «Скотофуражний ринок – Цукровий завод».

Проте документи на конкурс надійшли лише від двох перевізників – Вадима Шуби та Михайла Тищука, які виявили бажання обслуговувати маршрут №4.

Під час засідання було розглянуте обґрунтування учасників конкурсу та технічні характеристики транспорту, який вони планують задіяти для перевезення пасажирів по даному маршруту.

Зокрема, підприємець Вадим Шуба представив 4 автобуси IVECO 2010 року випуску, які обладнані спеціальним підйомником для людей з інвалідністю. Пасажиромісткість кожного з них – 32 особи.

Перевізник Михайло Тищук запропонував на конкурс два автобуси марки «Рута» 2018 року на 26 посадочних місць та два «Спринтери». Усі автомобілі пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю.

Члени конкурсної комісії оцінили пропозиції перевізників, виставивши відповідні бали по кількох критеріях, які стосуються технічних характеристик, наявності матеріально-технічної бази тощо. У підсумку, переможцем було визнано перевізника Вадима Шубу, який отримав 51 бал, в той час, коли його конкурент Михайло Тищук набрав 24 бали.




коментарів: 6
  1. Ага. Все добре та коли розклад маршруток буде? 4 де не пройдеш то нормального не має. На одній тільки Устилузькій на днях новенькі бачив.

    • Шкода що по графіку не їздить 4,до вокзалу коли захочуть тоді їдуть, люди перестали довіряти ,можливо нові перевізники будуть контролювати графік

      • По графіку не тільки 4 не їздять, а й решта теж, 10 перевізник познімав самовільно останні рейси, і ніякої управи нема, і ніхто не контролює дотримання графіків, хоча я чогось таки думаю, що вони погоджуються з владою, не сам же він їх складає.

  2. То де розклад автобуса 4 , чого він їздить раз в 1,5 чи 2 години , для чого тоді він зовсім є, просто зніміть його з рейса . Задовбали вас тільки стій , мерзни і жди. Ганьба !!!!!!!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер