<

Марафонець з Володимира-Волинського Віталій Олексюк розповів про те, як почати бігати та знайти мотивацію до занять спортом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 3.07.2020 / Володимир, Онлайн / , /
Перегляди
14
/ коментарів 5

Подарунок самому собі на День народження у вигляді 25 кілометрів пробіжки – не зовсім звична річ. Проте коли ти захоплюєшся бігом і постійно прагнеш вдосконалитись в ньому – це звична справа. Де взяти мотивацію для щоденних занять і як правильно підійти до цієї справи розпитали у Віталія Олексюка.

Віталій Олексюк – представник бігового клубу «Epikur Team». Його любов до спорту бере початок з десятирічного віку, відколи він почав займатись боксом. Каже, що досягти успіху можливо, аби було бажання.

«Найперше, що потрібно зробити, – знайти час. Навіть якщо бігати важко – просто виділити час, наприклад, годину, на біг. Не можете бігати – їздіть на ровері. А потім по трішки вдосконалюватись, з ровера перейти на біг. Не можете так – ходіть. Головне – саме для спорту знайти час.»

Нещодавно Віталій пробіг сто кілометрів.

Мотивація такого тривалого забігу була простою: йому було цікаво подолати відстань, яка позначається трицифровим числом.

Незабаром він хоче знову пробігти таку ж дистанцію, щоправда вже на офіційному марафоні. Це буде четвертий виїзний забіг, в якому братиме участь Олексюк.

Протягом інтерв’ю розпитали у Віталія як підготуватись до марафону, звідки черпати інформацію про біг та які секрети мотивації для щоденного вдосконалення. Детальніше – у сюжеті.




коментарів: 5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа