<

Мандрівники з Володимира-Волинського за місяць об’їздили автостопом вісім країн біля Чорного моря

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 25.02.2016 / Володимир /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Мандрівники з Володимира за місяць об’їздили автостопом вісім країн біля Чорного моря і не зупиняються на досягнутому.

Торік компанія Research and Branding Group провела опитування серед українців, визначивши, що 77% громадян нашої держави ніколи не були за кордоном. Усе ж останнім часом тема подорожей у всіх на слуху. Зустріти Новий рік у Німеччині чи день народження в Чорногорії вже не є чимось надзвичайним. 77% – це, звісно, низький показник, якщо порівнювати з Європою, але не такий поганий результат, яким він був ще десять років тому. Українці зовсім не проти подорожей, однак уявляють їх собі передусім як дороге задоволення, – пише Місто Вечірнє.

Та сучасний досвід мандрівників зі стажем показує, що у цій сфері панує чимало стереотипів і настав час їх позбутися. Інтернет дозволяє вивчити всі тонкощі подорожування перед тим, як складати рюкзак. А ще в Мережі можна відстежити знижки на авіаквитки та інші приємні бонуси мандрівки. Якщо і цей варіант видається вам захмарним, то не засмучуйтеся. Подорожувати можна навіть з мінімальними витратами. Не обтяжливими для гаманця є подорожі автостопом, які за кордоном досить популярні, принаймні водії на дорогах не дивуються появі незнайомців з табличкою в руках. Якщо ви встигли переглянути ціни на номер в готелі чи хостелі та все ж засмутилися, то і в такому разі маємо для вас хорошу новину – і ці витрати можна звести до мінімуму.

Крайній варіант – спальник і намет, можливий – ночівля за каучсерфінгом – найбільшою гостьовою мережею для мандрівників.

Двоє молодих людей родом з Володимира, недовго думаючи, почали втілювати свої мрії у життя. Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія, Болгарія, Туреччина, Грузія, Росія, Норвегія – країни, які Юрій Каліщук і Олена Ткачук вже відзначили у своєму маршруті пройдених доріг. А попереду в них ще багато захоплюючого.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця