<

Маленький Ромчик Роїк з Володимир-Волинського району потребує допомоги, щоб далі боротися за життя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 11.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Ромчик Роїк із села Заріччя Володимир-Волинського району продовжує  боротьбу за повноцінне життя. Ромчику погодилися допомогти в одній з китайських клінік. На курс лікування в Китаї та на подальші операції потрібні десятки тисяч доларів.

Як розповіла мама, під час проходження курсів лікування, яких вже було чимало, вона повинна знаходитися поряд із синочком, тому працювати вона не може. У сім’ї працює лише тато.

Життя Ромчика – це щоденна боротьба. Від народження. У 3 місяці він переніс складну операцію Касая, а в 11 місяців – була така ж складна операція з пересадки печінки за кордоном. То був дуже складний випадок, гроші збирали всією Україною.

Операцію хлопчик переніс, але вже за два тижні сім’ю чекало нове випробування – два тижні коми, зупинка серця на 10 хв.

“Після цього наше життя змінилося.Дитина втратила усі навики. Вирок медиків – Ромчик не житиме. Ми повернулися в Україну. І вже через рік в дитини трапився крововилив, температура піднялася до сорока – і знову операція, і знову боротьба за життя. І вона триває уже кілька років. Але зміни, хоч і маленькі, є – синочок сам почав дихати, зняли трахеостому з шиї, почав (хоч і мелену) їсти їжу. Медики зняли гастростому. Ми раз у два місяці їздимо на реабілітацію до Львова, до невролога, на ЕЕГ,МРТ і ще багато іншого. На це все йдуть чималі кошти. Але ми якось справлялися, але тепер змушені звертатися по допомогу. Нам готові допомогти у Китаї”, розповідає мама.

У Китаї на Ромчика чекає лікування, щоб він міг пережити кілька операцій, що чекають його в майбутньому. Перша з них повина відбутися у Варшаві відразу після приїзду з Китаю у травні. Операція потрібна, щоб розширити вени, які звузилися і загрожуть життю дитини.

“Дасть Бог зробити операцію і знову у Китай в липні, на який немає взагалі коштів, а це приблизно 19 тисяч доларів. Саме лікування – 15. А ще переліт і проживання. Тому звертаюся до вас, бо сума непідйомна, адже ми боремся за життя синочка вже 5 років”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок