<

Макс Кідрук у Володимирі-Волинському розповів про нову книгу і анонсував написання роману про Марс

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:17 | 16.09.2019 / Володимир / , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

16-го вересня у рамках третього масштабного туру письменника Макса Кідрука, цього разу на підтримку його нової книги «Доки світло не згасне назавжди», у Володимирі-Волинському відбулася презентація роману.

Читачі та вже фанати творчості українського пистменника зібралися у культурно-мистецькому центрі аби послухати від самого автора про його новий роман з доповненою реальністю.

Нова книга Кідрука «Доки світло не згасне назавжди»  є інтерактивною, вона має доповнену реальність. Через спеціальний мобільний додаток читач може поспілкуватися з персонажами книги, запитати про те, що цікавить або турбує.

У інтерв’ю Макс Кідрук зізнався, що своїм найсильнішим романом досі вважає книгу «Де немає Бога». Також Макс розповів, що читачам варто очікувати на новий роман про Марс, проте не в наступному році, адже роботи над книгою буде дуже багато.

Макс Кідрук — український письменник, мандрівник і популяризатор науки. Автор книжок «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Твердиня», збірки оповідань «Заради майбутнього» та фантастичної дилогії «Бот». Два з трьох його останніх романів — «Зазирни у мої сни» і «Де немає Бога» — входили до короткого списку премії «Книга року ВВС». Твори перекладено польською, російською, німецькою та чеською мовами.

Анотація до книги «Доки світло не згасне назавжди»

Ніякі жертви не варті спроб виправити минуле, адже безжальний світ завжди знайде спосіб примусити за них розплачуватися.

Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Інді навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. І саме тоді, коли, здавалося б, із конфлікту вже не виплутатися, Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим…




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця