<

Майже 30 тисяч гривень акцизного збору щомісяця недодає у бюджет Володимир-Волинського район АЗС “Укр-Петроль”, що у селі Володимирівка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:59 | 27.04.2015 / Володимир /
Перегляди
80
/ Коментарі відсутні

Проблемною ділянкою по виконанню бюджетних планів у Володимир-Волинському району є Льотничанська сільська рада. Із запланованих щомісячних 45 тисяч гривень доходу від акцизного збору, встановлених для АЗС “Укр-Петроль” №1, що у селі Володимирівка, реально у державну казну потрапляє лише 15 тисяч. 

Такі дані оприлюднила сьогодні на оперативній нараді у голови Володимир-Волинської райдержадміністрації начальник управління фінансів Олена Бондарук.

Головний фінансист району каже, що при складанні бюджету бралися до уваги показники минулого року. Так, у 2014 році проблем із продажем нафтопродуктів на АЗС “Укр-Петроль”, що знаходиться на території Льотничанської сільради не було.

“Зважаючи на обсяги продажу нафтопродуктів у 2014 році, підприємцю Ковальчуку було встановлено план акцизного збору у розмірі 45 тисяч гривень на місяць. Однак, цього року у них чомусь виникли проблеми. За березень місяць сплата цього виду збору по даній автозаправці – лише 15 тисяч гривень”, – повідомила голову РДА Наталію Василець пані Бондарук.

Для порівняння пані Олена навела доходи із АЗС, що знаходяться на території міста Устилуга. Там – жодних проблем, навпаки обсяги продажу, а, відповідно, і надходження до бюджету району, зросли у 2 рази.

Загалом, начальник управління фінансів сказала, що за перший квартал 2015 року зведений бюджет Володимир-Волинського району за власними доходами виконано на 115%, загальний бюджет – на 102%.

“Державні освітня та медичні субвенції надходять на місця вчасна, а тому затримки у бюджетних установах із виплатою заробітної платні не допустимі”, – зазначила Олена Бондарук




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа