<

Майже 3 тисячі школярів навчатимуться за змішаною формою: учні Володимира вперше, за час війни, сіли за парти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 6.09.2022 / Володимир / , /
Перегляди
434
/ Коментарі відсутні

Всього з 1-го вересня до навчання у громаді Володимира приступили 4 794 дитини, з яких 2 827 – навчатимуться за змішаною формою, що включає чергування очної і дистанційної.

Крім того, на сімейній формі знаходиться 167 дітей. Про це на брифінгу 6-го вересня розповів міський голова Ігор Пальонка.

Читайте також: До школи у громаді Володимирі пішли понад 400 першачків

Також 485 дітей із перепрофільованого ліцею, колишньої гімназії поки всі навчаються дистанційно, оскільки на території навчального закладу немає належного укриття. Тож на минулому тижні виконком прийняв рішення, щоб частину приміщення міжшкільного комбінату віддати на потреби даного ліцею.

“Вчора я мав особисто розмову з головою обласної ради, з яким домовився про погодження надання укриття Центру професійної освіти. Оскільки частина дітей з даного закладу буде займатися у міжшкільному виробничому комбінаті”, – розповів Пальонка.

Туди вже переміщують класи. Незабаром має бути підписаний дозвіл на користування укриттям, тож планується, що учні колишньої гімназії незабаром зможуть відвідувати навчальний заклад онлайн.

Мер додав, що рішення про ремонт укриттів для навчальних закладів було недаремним, адже діти зможуть отримувати якісне навчання очно.

До слова, з 5-го вересня учні Володимира уже пішли до школи та вперше за період війни навчалися офлайн. В перший же день, тих школярів, хто ходить у другу зміну, застала повітряна тривога. Тож діти мали можливість й одразу випробувати укриття.

“Я надіюся, що надалі сирен буде менше й наші діти зможуть здобувати хороші знання й освіту”, – підсумував мер.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця