<

Майор 14-ї ОМБР з Володимира-Волинського потребує допомоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:38 | 3.05.2015 / Володимир / , , /
Перегляди
96
/ Коментарі відсутні

Військовий з Володимира-Волинського, який боронив наше з вами право на мир, потребує допомоги.

“Сергій Маринець з Володимира-Волинського, майор 14 ОМБР, начальник штабу, перший заступник другого артилерійного дивізіону. У зоні АТО – від самої Волновахи. У складі 51 ОМБР – більше 6 місяців на передовій, переживши страшне ще там у зоні АТО, на Сергія падав літак і чудом він вцілів, потім страшна травма лівої ноги, хоч і це не примусило воїна їхати в тил. Сергій і зараз хоче до хлопців… Чоловік травмувався 17 квітня, потрапивши у страшну ДТП”, – йдеться у повідомленні.

З її слів, добу лікарі боролися за життя Сергія, згодом перевели у Львівський гарнізонний шпиталь, де Сергій пережив 2 операції: спочатку рятували від внутрішньої кровотечі, а згодом робили надскладну операцію тазу (складні внутрішньом’язеві переломи тазу – такий діагноз поставили одразу після ДТП.

“На проханню волонтерок і на численні мої прохання відгукнувся дуже відомий в Україні лікар-травматолог Ріхтер Олександр Анатолійович, який прибув із Києва до Львова, аби зробити цю надскладну операцію. Вона тривала майже 9 годин. Наразі наш начальник штабу перебуває у стабільно-важкому стані, а попереду довгий і важкий шлях до одужання. Іще одна складна операція пов’язана з травмою голови (перелом черепа) та встановленням титанової пластини, але про це пізніше…”, – розповідає волонтер.

Каже, першою відгукнулася госпітальєрка Natali Aryvaniuk і передала 300 доларів, які витратили на екстренні витрати під час операції.

Нині залишаються не оплаченими пластини, які встановили Сергію під час операції на суму 33 625 гривень. Звертаємося до усіх небайдужих, до земляків Сергія, до волинян, до тих, кому не байдужае майбутнє здоров’я Сергія. Просимо відгукнутися і допомогти фінансово, адже 31-річний Сергій має на вихованні 8-річну доньку,а дружина працює на мінімальну зарплату. Сім’ї Сергія такі витрати є не під силу.
Номер картки дружини Аліни Маринець 4149497822556223

Волонтер Сергія – Наталія Боярина (063-216-33-55)

5r5JDCVRXjY
5YbEpK33E2o




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер