<

Майданчик біля школи у Володимирі підрядник обіцяв переробити за свій кошт, адже важлива репутація

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 31.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1450
/ Коментарі відсутні

30-го серпня відбулось засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів на якому було розглянуте питання виправлення робіт на спортивному майданчику ЗОШ №2 у Володимирі.

У засіданні взяли участь замовник робіт, технічний нагляд, підрядна організація, яка виконувала роботи, та представники профільних управлінь міськвиконкому, повідомляють на сайті міста.

Підрядник зазначив, що для нього важлива репутація, тому готовий переробити неякісне покриття, яке, власне, уже демонтоване.

Як зазначають, замовник, підрядник і технічний нагляд пояснили, що був складений відповідний акт, узгоджений з проектантами, в який внесли зміни у тип основи.

Відтак, асфальт замінений на бетон у зв’язку із рядом технічних питань: на дану територію було важко завезти асфальтоукладач, також рельєф території  не дозволяє провести там  якісне укладання асфальту.

Бюджетна комісія рекомендувала завершити виконання робіт після проведення відповідних експертиз. Також рекомендували замовнику робіт провести перевірку якості бетонного покриття, який є основою спортивного майданчика.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер