<

Магазин «АВТОДОКТОР» у Володимирі – запчастини та матеріали для техобслуговування авто, швидка доставка та дисконтна система

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 22.09.2022 / Володимир / /
Перегляди
780
/ Коментарі відсутні

Магазин «АВТОДОКТОР», що знаходиться на вулиці Княгині Ольги, 6 у Володимирі, – це справжня аптека для вашого авто. Тут вам нададуть якісні консультації від спеціалістів, запропонують широкий вибір запчастин, матеріали для техобслуговування, організують швидку доставку замовлених товарів, навіть «сьогодні на сьогодні». АВТОДОКТОР єдиний у місті автомагазин, що пропонує клієнтам дисконтну накопичувальну картку з бонусами.

Широкий вибір запчастин та матеріалів для техобслуговування авто

У автомагазині клієнтам пропонують широкий вибір запчастин для іноземних та вітчизняних автомобілів, зокрема деталі підвіски та амортизації, рульового керування, гальмівної системи, системи ГРМ, комплекти зчеплення та ін. Також присутній асортимент інструментів, аксесуарів, фарби, лаки та інша автохімія та автокосметика.

Орім цього, в магазині можна придбати витратні матеріали для технічного обслуговування автомобілів: усі види фільтрів (масляний, паливний, повітряний, салону), моторні та трансмісійні оливи, охолоджуючі, гальмівні та інші технічні рідини. До найбільш поширених марок автомобілів фільтри та оливи є у наявності, отже, непотрібно чекати на виконання замовлення декілька днів. АВТОДОКТОР співпрацює з провідними дистриб’юторами автозапчастин в Україні. Тож, придбавши запчастини у магазині, можна бути впевненим в тому, що продукція якісна та оригінальна.

Професійна консультація клієнтів, швидке та якісне обслуговування

Клієнтам гарантують швидке та якісне виконання замовлень. Для цього у магазині працює команда із 5 спеціалістів по підбору запчастин, які завжди нададуть професійну консультацію та допоможуть із вибором необхідних деталей. Розуміючи, що потреба у тих чи інших запчастинах доволі часто виникає у випадках, коли машина уже знаходиться «на підйомнику», намагаються, у разі відсутності позиції на складі, виконати замовлення за схемою «сьогодні на сьогодні».

До слова, магазин є платником ПДВ і співпрацює із багатьма юридичними установами міста та району за безготівковою формою розрахунку.

Дисконтна система, контакти

Для постійних клієнтів діє накопичувальна бонусна система. При здійсненні покупки на суму від 4 тисяч гривень одним чеком, клієнту видається дисконтна картка, на яку в подальшому нараховуватимуться відсотки із кожного наступного придбання. Накопичені бонуси можна використовувати для оплати за товар.

Для того, щоб здійснити замовлення або дізнатись вартість тієї чи іншої запчастини, потрібно завітати у магазин «Автодоктор» або написати на Viber за вказаним нижче номером, вказавши VIN-код Вашого авто!

  • Адреса: м. Володимир, вул. Княгині Ольги, 6
  • Телефони: +380977006411; +380934963077
  • Viber: +380977006411.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа