<

“Люди, знайдіть здоровий глузд!” – Костянтин Зінкевич

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 25.06.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарів 10

Костянтин Зінкевич розповів про політичне життя міста. Він показав власну точку зору щодо таких політичних партій як “Народний фронт”, “Батьківщина”, “Свобода”.

Костянтин Зінкевич не вважає патріотами тих, хто під час Революції Гідності вивішував портрет екс-президента Віктора Януковича.

Докладніше дивіться у відеоматеріалі

Відео – “Місто Вечірнє”




коментарів: 10
  1. Сидить Костік у білій сорочці(а Мартинюк на відміну від нього і армії допомагав і служить а Костік відмазався)у фортеці Саганюка ,ховає очі і бреше на Залупського камеру. Достойний кандидат ,нічого не скажеш.

  2. Журналісти БУГу новину кинули і самі прокоментували. Ну не можуть, щоб Активістів не підісрати. Костя і його команда – єдині, хто нічим себе не заплямували. Люди читають оце, і в першу чергу ржуть з вас. Була одна провладна газетка в місті “Слово правди” – стало дві.

  3. Журналісти це чи не журналісти – а компромату на Зінкевича вистачає. Його “волонтерство” викриється ближче до виборів. зараз ще не час. Документальних доказів його зловживання вистачає.

  4. Я ж кажу, аби підісрати. Який компромат.. :D
    Кажу ж, всі і так все знають, з якого болота ця газетка зроблена.

  5. Цікаво, що Гузь має з того, що в його газетці негарно напишуть про наших волонтерів, яким вже пів-України вдячні за їх справи? Гузь, не маєш чим похвалитись, то треба комусь псувати життя?

    P. S. А в серйозних виданнях, до речі, читачі можуть залишити коментар лише через соцмережу (фейсбук, контакт), де видно, хто це. Тоді і дурості менше в коментах, бо один троль не зможе писати під десятьма іменами.
    Але це в серйозних виданнях.

    • ну-ну.
      Волиньпост, ВАР, Газета.уа, ВІП- то все такі собі.
      Чи читаєте всяких камсамольцефф?

      • Читаю “Новое время”. Журнал заснував колишній головний редактор “Кореспондента”, який пішов з журналу після того як його купив регіонал Курченко. Раджу почитати.
        А тут не читаю, ні. Часом настрій піднімаю.

  6. А коли Зінкевич став політиком, чи політичним експертом? Крім того що всі скидаються а він тими коштами розпоряджається , що ще для міста останніх 5 років робив , як волонтерив? Я проти ідолів . І коли запис робиться з подачі Едіка-фарцовщика , то це насторожує. Порядні люди ту газетку навіть при потребі не використовують.

  7. А в серйозних виданнях, до речі, читачі можуть залишити коментар лише через соцмережу (фейсбук, контакт), де видно, хто це. Тоді і дурості менше в коментах, бо один троль не зможе писати під десятьма іменами.
    Але це в серйозних виданнях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця