<

Литовські волонтери передали військовослужбовцям ЗРП сучасний тепловізор

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:11 | 21.10.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
159
/ Коментарі відсутні

Днями у Володимирській міській раді побував голова міжнародної волонтерської організації Blue/Yellow for Ukraine з Литовської Республіки Йонас Оман, який передав сучасний тепловізор для 39 ЗРП.

Blue/Yellow – це громадський рух, що зародився в онлайн-просторі та об’єднує групу однодумців, розкиданих по всьому світу. У його лавах на волонтерських засадах працюють громадяни Литви, України, Швеції, Німеччини, США, Канади, Польщі та інших країн, повідомляють у фейсбуці міської ради.

Українським військовим організація допомагає ще з 2014 року, а після повномасштабного вторгнення росії робота волонтерів значно активізувалась. За словами пана Йонаса Омана, останнім часом організація привозить до України багато необхідних для українських військових тепловізорів та бронежилетів.

Співпраця з волонтерською організацією, яка зародилась з ініціативи заступника голови Сейму Литовської Республіки Паулюса Саударгаса та народного депутата Ігоря Гузя, уже дала перші результати.

Під час зустрічі у міській раді керівник організації Blue/Yellow передав військовослужбовцям 39-го зенітно-ракетного полку в особі в.о. командира ЗРП Владислава Черевко, потужний тепловізор.

Також в ході зустрічі з Йонасом Оманом було обговорено подальшу допомогу військовослужбовцям та співпрацю у цьому ж напрямку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа