<

Лист школярки з Володимира-Волинського, адресований військовим 14 ОМБр, помандрував з Волині на Луганщину і повернувся назад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:34 | 22.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У Волинському краєзнавчому музеї зберігатиметься лист учениці 7-А класу Вероніки Пилипюк із НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня № 3-ліцей» міста Володимир-Волинського, адресований військовим 14-ї ОМБр, які відправились на захист країни.

Про це повідомив завідувач науково-експозиційного відділу новітньої історії Волині ВКМ, кандидат історичних наук Богдан Зек, – передає Волинь.

Щирі побажання, намальований дитячою рукою український прапор і три зворушливі сердечка в конверті побували на війні. Після повернення на Волинь військові передали лист до музею, аби зберегти для історії дитячі побажання, як символ нашої єдності у непростий час.

“Дорога Вероніка і всі учні, які писали листи військовим, підтримували наших захисників! Дякуємо, що ви вірите в країну, завдяки вам, ми стаємо сильнішими і згуртованішими, відданішими ідеалам, наполегливо працюємо заради щасливого майбутнього під мирним українським небом!” – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок