<

Лучани передали позашляховик для потреб 14 бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 22.07.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
394
/ Коментарі відсутні

Для воїнів 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого небайдужі лучани придбали позашляховик Mercedes-Benz.

Рішення про це прийняли, виходячи з того, що потреба у транспорті сьогодні колосальна. За словами військових, авто — це одне із головних речей на фронті, своєрідний витратний матеріал. Вони потрапляють під обстріл, ламаються, тому замість них треба завозити щоразу нові, повідомляють на сайті Луцької міської ради.

“Зараз ми постійно спілкуємося з хлопцями на передовій та прислухаємося до їх потреб. Ми контролюємо усю відправлену допомогу: хто її забирає, куди вона прямує та хто є отримувачем”, повідомила заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк.

За покупкою кожної автівки для армії у Луцьку стоять сотні людей. За словами директора департаменту молоді та спорту Володимира Захожого, цього разу до спільної справи долучилися понад двадцять партнерів департаменту із середовища молодіжних організацій різних форм власності та установ, які працюють із молоддю.

Машину вже повністю підготували для потреб військових. 22-го липня вона поїхала до наших захисників і захисниць з 14-ї ОМБР. Зрозуміло, що з Луцька автівка порожньою не вирушила – попередньо у неї завантажили продукти харчування тривалого зберігання, засоби гігієни, медикаменти.

Осторонь від події, як завжди, не залишилися діти. Їхні малюнки з побажаннями бійцям повернутися додому живими і здоровими також отримають у бригаді. І будуть ще завзятіше боронити рідну землю, адже захищають маленькі серця, які вірять в українську перемогу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа