<

Ловили сітками: у Володимир-Волинському районі склали адмінпротоколи на чотирьох рибалок-порушників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 6.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
16
/ коментарів 5

1-го квітня на території Володимир-Волинського району інспектори рибпатруля спільно з офіцером Зимнівської територіальної громади виявили порушення рибальства у Зимнівській громади та в селі П’ятидні.

Про це повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

Так, під час рибоохоронної роботи на водному об’єкті, поблизу с. Горичів Зимнівської ТГ викрили чотирьох громадян, які рибалили забороненим сітним знаряддям лову.

На осіб складено адміністративні протоколи за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення порушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучено.

Того ж дня під час обстеження водного об’єкту, поблизу с. П’ятидні Володимир-Волинського району виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучили 5 одиниць сітних знарядь лову. Склали акт виявлення безгосподарського майна, заборонені знаряддя вилучено.

Волинський рибоохоронний закликає громадян повідомляти про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360 78 40.

Довідково: з 1-го квітня розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, під час нересту дозволяється виключно любительське рибальство однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега за межами нерестовищ.




коментарів: 5
  1. Молодці, гасіть браків , паліть сітки , і може за років 15 буде толк у водоймах)

  2. Мало того, що оштрафували, то ще й заставили сфотографуватись “на пам”ять”.)

  3. Так а для чого рильця затушували? Нам було б цікаво когось упізнати) В іншому випадку кому те групове фото?

  4. Та то вони ловлять браків любителів для себе, а браки профі з їх дозволу ловлять маштабно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа