<

Літній англомовний табір «GLOW & T.O.B.E.» діє у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:15 | 22.08.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

21-го серпня інтернет-видання «БУГ» відвідало літній англомовний табір «GLOW & T.O.B.E.».  Табір розмістився в стінах Володимир-Волинського педагогічного коледжу і організований волонтерами Корпусу Миру та викладачами іноземних мов коледжу. 

Табір організували не вперше. Цього літа його відвідують близько 50-ти хлопців та дівчат віком від 14-ти до 18-ти років з Володимира-Волинського, Нововолинська, Чернівців, Івано-Франківська та інших міст.

Що значить назва табору?

GLOW – Girls Leading Our World – Дівчата керують світом – це загальна назва для мовних таборів, метою яких є заохочення молодих жінок брати активну участь у житті суспільства. Незважаючи на те, що кожен табір є унікальним відображаючи особливості місцевої громади, всі табори GLOW і T.O.B.E. базуються на однакових принципах та розглядають такі питання: гендерна рівність, розвиток лідерських якостей, підвищення самооцінки, здоров’я жінки, кар’єра, надихаючі історії.

T.O.B.E. – Teach Our Boys To Excel – Навчимо наших хлопців бути кращими. Цей табір для хлопців і має на меті виховання лідерських якостей в дусі гендерної рівності, а також розвиток навичок вирішення проблем шляхом виконання практичних завдань.

Волонтери Корпусу Миру і викладачі Володимир-Волинського педколеджу працюють у таборі на добровільних засадах, не отримуючи ніякої грошової винагороди за свою працю. Головні організатори табору: волонтер Корпусу Миру Офелія Сантос-Ернандес та голова предметної комісії викладачів іноземних мов Сергій Кирпа.

Детальніше у відео:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер