<

“Лісапедний батальйон” співав та розважав Володимир-Волинську публіку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 4.02.2017 / Володимир /
Перегляди
4
/ 1 коментар

1-го лютого у Володимир-Волинському районному будинку культури було шумно та весело, адже на сцені запалював “Лісапедний батальйон”.

Цей гурт став відомим після участі в шоу “Україна має талант”. Неймовірна енергія, завжди позитивний настрій та пісні, в яких кожен може знайти щось близьке для себе – саме це забезпечило їм блискавичну перемогу в даному проекті. З тих пір вони не втратили своєї популярності, а лиш навпаки: за останній рік вони не лише об’їздили більшість українських міст, а й побували з гастролями далеко за межами рідної країни.

В ексклюзивному інтерв’ю для інтернет-видання “БУГ” учасниці гурту на чолі з Наталією Фаліон розповіли, з якими спогадами їхали у Володимир-Волинський, як вдається бути завжди в тонусі при шаленому графіку, на яких умовах сім’ї відпускають їх на гастролі та чим особлива нова програма “Хелоу, Європа!”, з якою, власне, вони і завітали до княжого міста.

Про це та багато іншого – в сюжеті:




один коментар
  1. ПАНІ НАТАЛІЯ ХАЛІМОН!ЗГАДУЄ ПРО ПОПЕРЕДНІЙ ВІЗИТ…ПРО НЕ ХОРОШІ РЕЧІ, ПРО ЦИГАН – А ХТО Ж ЇХ ТОДІ ПУСКАВ В РБК???МАЮ НА УВАЗІ ПРО ЦИГАН…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця