<

Лікарня Володимира та ще шість медзакладів Волині все ж отримають ковідні кошти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:31 | 1.06.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2750
/ коментарі 3

Територіальне медичне об’єднання у Володимирі все ж таки отримає так звані «ковідні» кошти з 1-го червня. Відповідний договір з медзаладом підписала НСЗУ. Отримала ковідний пакет і лікарня Іванич, а Нововолинськ – ні.

Інформацію БУГу підтвердили в міському управління охорони здоров’я Володимира.

Нагадаємо, що була загроза того, що НСЗУ не підпише ковідний пакет з Володимиром, адже на область раніше визначили тільки три медзаклади, які могли лікувати хворих коронавірусом з допомогою держкоштів. Це означало, що ТМО могло недоотримати близько 2 мільйонів гривень.

Наприкінці травня медична установа Володимира, як і багато інших, звернулася до НСЗУ та інших інстанцій з проханнями не допустити такого. Зверху дослухалися.

Тепер же закладів, які отримають ковідний пакет та зможуть лікувати хворих від коронавірусу, визначили сім на область: Комунальне некомерційне підприємство Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання, КП «Волинська обласна клінічна лікарня», КП «Волинська обласна інфекційна лікарня», КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання», КНП «Іваничівська центральна районна лікарня», КП «Луцька міська клінічна лікарня», КП «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання».

Зазначимо, що Нововолинської ЦМЛ в переліку медзакладів Волині, що отримали ковідний пакет НСЗУ, немає.

Читайте також: У Нововолинської ЦМЛ хочуть забрати статус опорної для лікування ковідних хворих, попри наявність усіх умов.




коментарів: 3
  1. Не все так погано у Володимирі. Я рада за Вас мої землякі та колеги. Вітаю від щирої душі. Тримайтеся.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа