<

Лідер відомого гурту – на гутірках «КНЯЖОГО» фестивалю в Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 1.08.2017 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Сашко Положинський – лідер гурту «Тартак» виступить на літературній сцені фестивалю «КНЯЖИЙ». Захід відбудеться 19-20 серпня у парку села Заріччя (на території стародавнього Володимира-Волинського) за підтримки Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”.

Нагадаємо, музичну сцену фестивалю запалюватимуть гурти «Тартак», «Фіолет», «Карна» та десяток інших популярних та відомих гуртів. Літературну ж сцену відвідають такі відомі особистості як письменники Павло Коробчук та Любко Дереш, а на гутірки завітають журналіст та ведучий Остап Дроздов, який нещодавно в ефірі каналу вигнав російськомовного блогера з ефіру, Ірина Ігнатенко, котра розповість про сексуальні традиції українців, а також Соломія Бобровська, яка поділиться досвідом та пояснить, як досягти успіху в обраній професії.

Нагадуємо, захід пройде у безалкогольному форматі. Квитки, вартістю 20 гривень, можна буде придбати власне у дні проведення фестивалю – 19-го та 20-го серпня.

Більше новинок дізнавайтеся тут: https://www.facebook.com/KniazhyiFest/, а також, в соцмережі Instagram https://www.instagram.com/kniazhyifest  та на сайті: https://kniazhyi.org.ua .




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця