<

Лідер обласного осередку партії «Основа» передав медикам Володимира костюми та засоби індивідуального захисту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 17.06.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
874
/ Коментарі відсутні

Засоби індивідуального захисту та захисні костюми для медиків Володимирського ТМО, які працюють з ковідними хворими, передали 16-го червня благодійники, представники партії «Основа» Тимур Кошельник та Андрій Усов.

Як розповідає, Тимур Кошельник, голова Волинського обласного осередку партії «Основа», вирішили в міру своєї можливості допомогти, а в сучасному світі медичним установам такі речі потрібні.

“Поки є можливість – допомагаємо. Це не востаннє. Мені дуже приємно, що ці речі прийняли медики лікарні. Наша партія допомагає не тільки медичним установам, але й має чітке бачення щодо створення нових проєктів для молоді. Будемо слухати молодь і працювати для людей міста і громади”, – сказав Тимур Кошельник.

Як зазначив заступник голови Волинського обласного осередку партії Андрій Усов, неодноразово спостерігали, що відбувається в реанімаціях у лікарнях області, тому хотіли підтримати медиків та подякувати за їхню роботу.

Медичний директор КП «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» Віталій Баюн зауважив, що ТМО у Володимирі має договір з НСЗУ на лікування ковідних хворих. У лікарні надається допомога мешканцям всього великого району, а благодійникам у медичному закладі завжди раді, адже вони сприяють покращенню умов надання допомоги пацієнтам.

“Передали маски, засоби дезінфекціні, халати. Дуже дякуємо і раді такій благодійності. Лікарня продовжує надавати допомогу хворим на ковід. Надаємо допомогу Володимир-Волинському району, це і Локачі, Іваничі, в тому числі Нововолинськ. Наша лікарня – єдина з цього кутка, яка надає допомогу хворим на ковід”, – сказав Баюн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця