<

Ліцею «Центр освіти» у Володимирі виповнилося 59 років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 25.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
485
/ Коментарі відсутні

22-го жовтня ліцей «Центр освіти» У Володимирі відсвяткував 59-ту річницю. З цієї нагоди у навчальному закладі відбулась урочиста лінійка, у якій взяли участь вчителі, учні та запрошені гості.

Про це повідомляють на сайті Володимира.

На початку лінійки з вітальним словом виступив директор ліцею Валентин Вірковський, який відзначив, що за 59 років існування школа пройшла довгий і непростий шлях, який долали і  учні, і вчителі.

Це злети і падіння, стрімкий  поступ й буденна праця, реформи і численні зміни, які довелось  пережити навчальному закладу, що і нині не втрачає перших сходинок за результатами роботи педагогічного колективу та досягненнями їхніх учнів.  

“Для багатьох стіни школи стали рідною домівкою, де завжди можна поспілкуватися з друзями, отримати багато нової  інформації, навчитись приймати важливі рішення. А для когось школа стала сенсом усього життя”, – наголосив Валентин Вірковський.

День рідної школи “Центр освіти” відзначив святковою програмою та розважальними заходами, зокрема, яскравими фотозонами, відеофлешмобом від учнів та випускників школи, грою-квестом для учнів 5-го класу та фотоквестом “Ми всі родом із дитинства” для учнів 6-х класів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа